Mrt

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Ulusal Ajansına 2021-2027 yılları arasında Erasmus+ programı kapsamında Okul Eğitimi alanında akredite olmak için başvuruda bulunmuştur. Başvuru, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından başarılı bulunmuş ve Erasmus+ Akredite Kurum onayı almıştır.

Bu yıl konsorsiyum üyeliğine hak kazanan okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinasyonunda düzenlenen hareketlilik öncesi  pedagojik ve kültürel hazırlık toplantısına katıldılar. Okulumuzda öğretmenimiz Aynur AKMAN refakatinde 3 öğrenci ile birlikte

13-19.04.2024 tarihleri arasında Strazburg/Fransa’da öğrenci grup hareketliliğine katılacaktır. Bu kapsamda öğrencilerimiz hem farklı kültür ve coğrafyalarda okul deneyimi kazanacak hem de kültürel bilgilerini zenginleştireceklerdir.

'Liderim Hilal'i gördüm

Mrt

Robotik ve Kodlama Kursumuzda Çizgi İzleyen Robot Kodlarıyla Buluştuk!

Mrt

Milli Muharip Uçağımız "KAAN"