Bolu İHO Kudüs Oymağı

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Feramuz YILMAZ tarafından okulumuzda izcilik faaliyetleri başladı.

Bolu İHO Kudüs Oymağı İzcileri...

Okul içi ve dışı ortamlarda, Allah'a ve vatanımıza karşı görevlerimizi daha iyi yerine getirebilmeleri, başkalarına her zaman yardımda bulunmak motivasyonuna sahip olması, liderliği öğrenmesi ve mensubu olduğu toplumun menfaatine yönelik bu becerileri sarf edebilmesi, kendini bedence sağlam, fikirce uyanık ve ahlakça dürüst tutması,şehirlerin beton ve asfalt yığınlarından kurtulup, kuş cıvıltıları, rüzgâr fısıltısı, dere şırıltıları arasında doğal bir yaşamı tecrübe etmesi ve ona değer vermesi, teknoloji bağımlılığından kurtulup, tüketen bir insan olmaktan çıkıp üreten bir insan olarak insanlığa ve topluma faydalı bireyler olması için okul olarak öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz.

26-10-202326-10-202326-10-2023

Yayın: 26.10.2023 - Güncelleme: 26.10.2023 20:31 - Görüntülenme: 60