T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / MERKEZ - BOLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Matematik Öğretmenimiz Deneyap Atölyelerine Eğitmen Seçildi

Okulumuz Matematik Öğretmeni Zafer ÇOPUR Bolu Deneyap Atölyelerine eğitmen olarak seçildi.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, tam bağımsız güçlü bir Türkiye için geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirmek amacıyla 2017 yılında T3 Vakfı bünyesinde hayata geçirilmiştir. Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Genlik ve Spor Bakanlığı, Tübitak ve T3 VAKFI (Türkiye Teknoloki Takımı Vakfı) işbirliği ile 81 ilimizde Atölyeler kurulmuştur.

İlimizde de 2022-2023 yılında Deneyap Atölyeleri kurulmuş ortaokul ve lise öğrencilerimiz eğitim görmektedir. Burada eğitim veren öğretmenler ve eğitim alan öğrenciler belirli aşamalardan geçerek seçilmektedir. Özel olarak hazırlanan eğitim çerçevesinde ülkemizin genç yenekleri geleceğe hazırlanmaktadır.

Ülkemizde milli teknoloji hamlemizin bu basamağında okulumuz Matematik Öğretmeni Zafer ÇOPUR da Deneyap Atölyelerinde eğitmen olarak görev almaktadır.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Deneyap Atölyelerinde Robotik ve Kodlama eğitmeni olarak seçilmiş ve bu sene 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti ile Yazılım Teknolojileri derslerinde olmak üzere iki ayrı branşta daha ders vermek için eğitmen olarak seçilmiştir.

Okulumuz olarak öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

08-10-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.10.2023 - Güncelleme: 08.10.2023 07:50 - Görüntülenme: 63
  Beğen | 1  kişi beğendi