Yapay Zekâ Eğitimi FEYZA İmam Hatip Okullarında!

Yapay Zekâ Eğitimi FEYZA İmam Hatip Okullarında! Okulumuzun değerli Matematik Öğretmeni Zafer Çopur tarafından, İlimiz İmam Hatip Okullarında görev yapan öğretmen arkadaşlarımıza Yapay Zekâ eğitimi verildi!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde hazırlanan ''Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi 2021-2025'' kapsamında gerçekleştirilen bu çalışma, ilimizin eğitim alanında da çağın gereksinimlerine uyum sağlamayıhedefliyor.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün öncülüğünde yürütülen FEYZA (Fırsatları Artıran Eğitimde Yapay Zeka) projesi, öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine destek olmayı ve öğrencilerimize yapay zekâ ve uygulama tekniklerini kazandırmayı amaçlıyor.

Bu önemli projenin yürütücüsü olarak ilimizden seçilen değerli öğretmenimiz Zafer ÇOPUR'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Siz de bu önemli adımları yakından takip etmek ve destek olmak için bizi takip etmeye devam edin!

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 19:31 - Görüntülenme: 29