BOLU / MERKEZ - BOLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Ulusal Ajansına 2021-2027 yılları arasında Erasmus+ programı kapsamında Okul Eğitimi alanında akredite olmak için başvuruda bulunmuştur. Başvuru, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından başarılı bulunmuş ve Erasmus+ Akredite Kurum onayı almıştır.

Bu yıl konsorsiyum üyeliğine hak kazanan okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinasyonunda düzenlenen hareketlilik öncesi  pedagojik ve kültürel hazırlık toplantısına katıldılar. Okulumuzda öğretmenimiz Aynur AKMAN refakatinde 3 öğrenci ile birlikte

13-19.04.2024 tarihleri arasında Strazburg/Fransa’da öğrenci grup hareketliliğine katılacaktır. Bu kapsamda öğrencilerimiz hem farklı kültür ve coğrafyalarda okul deneyimi kazanacak hem de kültürel bilgilerini zenginleştireceklerdir.

Mrt